Serviciicontabilitate
CONTABILITATE COMPLETA


Servicii contabile complete pentru orice tip de societate. Intocmire evidente contabile, balante si jurnale obligatorii. Depuneri declaratii, certificare bilant.

salarizare
SALARIZARE SI PERSONAL


Servicii complete necesare in mod curent intr-o societate. Calcul state, intocmire adeverinte si formulare, intocmire declaratii cu privire la contributii, inregistrare in Revisal.

consultanta
CONSULTANTA FISCALAServicii de consultanta acesibile clientilor nostri. Datorita complexitatii si numeroaselor modificari suferite de Codul Fiscal, o buna conduita recomanda astfel de servicii.

expertiza
EXPERTIZE CONTABILEExpertize complexe atat cu obiective eveniment cat si in relatiile comerciale cu alte entitati. Rapoarte necesare, intocmire documentatii aferente. Seriozitate si confidentialitate.

audit
AUDITOferim servicii integrate de audit (financiar, intern, due-diligence) precum si sugestii cu privire la optimizarile necesare in functie de situatiile financiare sau nefinanciare examinate.

juridic
CONSULTANTA JURIDICAServicii complete de consultanta juridica in spete curente: infiintari, modificari, constituiri, prelungiri, precum si in cazul spetelor complexe de fuziune, divizare, etc.